Alexia a Secundària: ja disponible per a aquest curs 2013-2014

noticia_2013_alexia

Alexia és l’eina de gestió acadèmica que emprem a la nostre escola des de fa dos anys i que ha facilitat un major seguiment de l’evolució acadèmica i personal de l’alumnat per part de les famílies de Secundària (ESO, Batxillerat i Cicles Formatius). Recordem que els pares i les mares podeu consultar els resultats de l’avaluació continuada, visualitzar les absències i retards –i, si és el cas, justificar-les-, informar-vos de les incidències destacables de la situació a classe i accedir als butlletins de qualificacions.

Per a aquest curs 2013-2014, aquests serveis estaran disponibles a partir d’aquest divendres 4 d’octubre. Durant aquests dies les famílies rebreu un correu electrònic amb la vostra clau d’accés.

Enguany incorporem algunes novetats:

  • Les mares i els pares rebreu un correu electrònic quan el vostre fill o filla no assisteixi a classe o ho faci amb retard. Aquesta tramesa és independent que prèviament ho hagueu justificat al tutor/a.
  • L’alumnat tindrà accés per consultar els resultats de l’avaluació continuada. Aquest servei s’està acabant d’implementar.

Les possibilitats que ofereix aquesta eina s’afegeix al tracte directe i a la comunicació fluïda que són imprescindibles en tot procés d’ensenyament i aprenentatge.